Ändrade planer. / Change of plans.

Precis när jag och min coach gick igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen i Peking plingade det till från min telefon. Jürgen Melzer är inte fit nog att spela både singel och dubbel här i Shanghai. Självklart jobbigast för Jürgen att han inte känner 100%-ig men inte så kul för mig heller. Det blev att jaga partner igen. Vasek Pospisil var på samma flight och han letade efter en partner. Så det blev en väldigt bra ersättare trots allt. Inte som planerat, men förhoppningsvis ändå bra. Inte så mycket man kan göra nu utan bara försöka göra det bästa av situationen.

 ---------------------------

Just as me and my coach had gone through the security check at the airport in Beijing my phone made a noise. It was Jürgen Melzer telling me that he is not fit enough to play both singles and doubles here in Shanghai. Obviously much tougher for Jürgen not to feel as fit as he wants but also not so much fun for me neither.  So I had to look for a partner again. Vasek Pospisil was actually on the same flight as us and he was looking for someone to play with. A very good substitute I have to say. Not as planned of course, but hopefully still very good. Not much I can do now but to prepare as good as I can and make the best of things.