What?!?

Nämen?!? Vad är det som händer? Robert vann en match i Asien? Det kan ju inte stämma. Men det gör det ju!!! Jag lyckades faktiskt. Eller vi lyckades ska jag väl naturligtvis säga. För Vasek är en jävligt bra spelare, det måste jag säga. Fan vad han lirade igår. Efter ett tajt förstaset där dom faktiskt servade vid 5-4 så släppte det och vi började spela ut. Även om man känner att man spelar bra, man tränar bra, träffen känns bättre än vad den gjort på länge, så är det fan inte roligt att gå ut och spela en match efter två förluster. Även om du vet att du gjort och gör allting rätt för tillfället så är det ändå skakigt i början av en match. (Eller allting rätt ska jag nog inte säga förresten, för har man gjort allting rätt så vinner man ju matcherna...)

Vi fick gå in och spela vår första match igår på grund av dom två (!) tyfoner som dragit in här. Det regnar oavbrutet!!! Vi tyckte ju alla att det var onödigt att gå in redan på en Måndag, men det här gången gillade jag det eftersom om det hade blivit torsk så hade jag ju fått flyga till Stockholm och förbereda mig med Jonas. 

Man kan väl inte kalla nästa match för någonting annat än intressant. Vi möter Nestor/Paes. Nestor min förra partner och Pospisil är trolig partner till Nestor för nästa år. Blir väl lite speciellt för alla det där. Eller kanske inte för Leander förresten.

Bilden nedan är en av vägarna här i Shanghai. Regnat nåt?

IMG_0999.jpg

 

 

What?!? It can't be true! Robert won a match in Asia?!? It can't be true! But it is!!! Or we won a match is the right thing to say I guess. Because Vasek is a very good player! And he played great yesterday! After a tight first set where they actually served at 5-4 we loosened up and got rolling in the second.  Even if you have felt that you are playing good, you practice great and feel that you are hitting the ball as good as you ever have, it is not fun to go out and play a match after two losses. It never is. Even though you know you are doing everything right at the moment it is still a bit shaky in the beginning of the match. (Or I guess I can't say I was doing everything right since we did not win any matches...)

We had to go indoors to play our match yesterday due to the two (!) typhoons that have hit us here. It is raining constantly!!! We all thought it was a bit unnecessary to go in on a Monday already, but to be honest I liked it this time because if we lost I could go to Stockholm to prepare for that tournament with Jonas.

Next match is interesting. I can't call it anything else. We play Nestor/Paes. Nestor, my former partner and most likely Pospisil's future partner for next year. It'll be a bit special for everyone. Except Leander I guess...

The picture above is one of the roads here in Shanghai. Rain much?