Paris, Paris...

Paris, Paris, det där satans Paris. Det är helt sjukt. Jag kan inte spela bra där. Det går bara inte. Inte en vunnen match på alla försök. Det är väl lika bra att skita i att spela den nästa år. Om man nu kommer in i den… Att jag inte gillar tävlingen är nog rätt uppenbart. Det är en väldigt cool center court dom har och en fantastisk laser show innan matcherna där. Det är riktigt bra gjort av dom. Men det som ingen ser, om ni inte besöker tävlingen är bana 1 och bana 2. Att det är dom sämsta matchbanorna på en 1000 tävling behöver vi inte diskutera, för det är dom punkt slut. Men jag vet inte många sämre banor på ATP touren. Och det vet dom om. Och det är synd.

Så, nu fick jag det ur systemet. Var inte meningen att klaga, det bara blev så. Det är av denna anledning jag inte har Twitter för jag skulle bara säga en massa skit som jag skulle få ångra. Har för många åsikter som jag säger högt. Och nu när jag skriver detta har jag ju valmöjligheten att gå tillbaka och censurera det jag skrivet. Och gör jag det? Nej… Twitter hade gett mig så mycket böter från ATP så jag skippar det i fortsättningen också.

Tuff match dock mot Horia och Max i Bercy. Vi har våra chanser, vilket man alltid har i en 6 och 6 match. Horia spelade väldigt bra måste jag säga och Max servade grymt. Men som sagt, vi hade våra chanser.

Det har inte varit lätt att byta partner nästan varje vecka efter sommaren, men jag har försökt göra det bästa av det. Jag och Kubot kommer nog testa nån vecka till nästa år dom tävlingar Jürgen inte känner för att spela dubbel i. För det kommer komma veckor när Jürgen inte vill spela och det kommer komma veckor när jag inte vill spela dubbel dom veckor han har en singeltävling inplanerad. Men jag ser fram emot nästa år!

Vi spelade på morgonen i Paris, så direkt efter matchen satte jag mig och letade efter flyg. För jag ville inte stanna en sekund extra än vad jag behövde. Jag sa till Horia matchen att jag hoppas du ser till att vinsten hjälper dig till London. Han skulle försöka…och fan vad nära dom kom. Ett supertiebreak ifrån att kvalificera sig. I dubbel kan mycket pengar och poäng hänga på sjukt små marginaler.

--------------------------------------------- 

Paris, Paris, this god damn Paris. It’s insane. I just can’t play well there! It’s impossible. I haven’t won a match there in all my tries. Might as well just skip it next year. If I get in that is…

That I don’t like the tournament is pretty obvious. Thy have a very cool centre court with an amazing laser show before the matches. They do that very well. But what most people don’t see, unless you visit is court 1 and 2. That these are the worst courts at any 1000 event is no need to discuss. They know it, we know it. But I would say they are among the worst on the ATP tour. And I think that is sad for being a 1000 event.

There, I got that out of my system. Didn’t mean to complain too much this time. This is the reason I don’t have Twitter because I would just say a lot of b.s. that would have to regret. I have too many opinions that I mention out loud. Even now when I have to time to go back and censor what I have written, I don’t do it. So no, I’m staying away from Twitter in the future also. I would get too many fines from the ATP.

But it was a tough match against Horia and Max. We had our chances, which you normally have in a 6 and 6 match. Horia played very well I have to say and Max served like a madman. But still, we had our chances.

It hasn’t been easy changing partner almost every week since this summer, but I have tried and really done my best to make it work. Me and Kubot will probably try a week or so next year also when my new partner Jürgen Melzer can’t play a week for some reason. But I am really looking forward to next season!

We played our match in the morning in Paris and straight after I went to book my flight out.  Because I didn’t want to stay there for one second longer than needed. I told Horia he should make the win count towards London. He promised he would try…and the got really close. One supertiebreak away from making it.  A lot of money and points can hang on one little supertiebreak in doubles.