Semester. / Vacation.

Det är väl ingen överraskning att jag hellre hade varit i London nu än på semester. Och även fast jag är på semester så skriver jag ett inlägg. Jag är rätt störd.  Hur som helst. Jag stack till Dubai några dagar efter Paris. Det sista man vill göra är ju att sätta sig på ett flyg i för många timmar och Dubai är den kortaste sträckan för att garantera underbart väder. 30 grader varje dag. Sol ger energi. Så är det bara.

Men ändå så känns det lite tungt att vara här. Jag kan inte sticka under stolen med det. Masters i London är en upplevelse. Det är där jag vill vara. Jag mår rätt dåligt att inte vara där.  Så enkelt är det. Jag skulle kunna sitta här och låtsas att det inte rörde mig i ryggen, men det gör det. Det svider och gör ont. Jag försöker bada bort det i havet här, men funkar tydligen inte. Testar med vin istället... Inte helt fel.

Dock är man ju rätt arbetsskadad och har gått till gymmet mer eller mindre varje dag. Nästa säsong ska bli bra. Den bara ska bli det!

Man försöker att inte snegla på ATP appen på telefonen för att se resultaten i World Tour Finals, men det går fan inte. Så det gäller att komma tillbaka starkare än någonsin och det är det jag tänker göra. Jag ska träna hårdare, bättre och smartare. Med betoning på det senare. Jag är 37 år nästa år, så det är nog dags att försöka bli lite klokare. 37...jävlar!

IMG_1397.jpg

 

It should come as no surprise to anyone that I would rather be in London right now than on vacation. And even though I am on vacation I still write a blog entry. I am not well in the head... Aaaanyway. I went to Dubai a few days after Paris. The last thing you want to do after the season is over is to get on a long, long flight and Dubai is the shortest flight with guaranteed great weather for Europeans. 30 degrees everyday. Sun gives you energy, that's just the way it is.

But despite that, you feel pretty heartbroken to be here. I can't hide that fact. Masters in London is an experience. That is where I want to be. I feel pretty bad not to be there. That is just the simple truth. I can sit here and pretend it doesn't bother me, but it does. That is just the way it is for me. I have been trying to wash away the feeling in the ocean here, but it does not seem to work. So I am trying with wine now instead... Not too bad.

But I am kinda messed up form my work. I have gone to the gym pretty much every day. Next season is going to be better. It is going to be great. It's just going to be.

You try not to look at the ATP app on the phone to check the scores at the World Tour Finals, but it is fucking impossible. So I simply have to come back stronger than ever and that is my plan. I'm gonna practice harder, better and smarter than ever. With emphasis on the latter. I am 37 next year, so it is probably about time to get a little smarter. 37...damn!