Top 5.

Då kör vi mina 5 bästa matcher för 2013 års säsong. precis som förra gången är det turnering, partner, motståndare och resultat.

5. Stockholm, Jonas Björkman, Gonzales/Lipsky, 6/4, 6/4

Den roligaste matchen för året och en av dom mest roliga matcherna jag någonsin spelat. Allt flöt på mer eller mindre. Jag och Jonas spelade bra samtidigt och publiken var med oss från första poängen. Fan vad jag älskar mitt jobb när man får uppleva sådana här saker.

4. Wimbledon, Daniel Nestor, Schwank/Zeballos, 6/1, 7/5, 6/3

Från början kände jag att allting skulle funka idag. Ett tuft par att möta på vilket underlag som helst men vi var aldrig riktigt hotade och att spela så bra i tre raka sätt är en otroligt mysig känsla.

3. Davis Cup Slovakien, Johan Brunström, Lacko/Polasek, 6/4, 7/5, 6/4

En av mina bästa Davis Cup matcher. Hade tränat otroligt bra och diskuterat mycket med vår kapten Fidde. Kände att jag kunde göra lite som jag ville i denna matchen och att jag hade det mesta under kontroll. Och det händer fan inte varje dag.

2. Montréal, Daniel Nestor, Bryan/Bryan, 6/7, 6/3, 10/5

Fy fan vilken match det här var. Inte nog med att jag spelade mycket bra, det gjorde vi allihopa, Daniel, Bob och Mike med. Det är den bästa dubbelmatchen jag någonsin varit delaktig i. Varje slag var hög klass och inramningen underbar. En nästan full grand stand i Montréal och nattmatch. Får gåshud att bara tänka på den matchen.

1. Dubai, Nenad Zimonjic, Davydenko/Norman, 6/1, 6/4

På en sidobana i Dubai. Har kunde jag inte sätta en fot fel. Jag vann till och med majoriteten av cross duellerna med Davydenko. Jag kunde träffa en enkrona med serven. Allt stämde. Det bara flöt på. Heaven on earth.

Det var dom 5 matcherna! Nu önskar jag er alla ett Gott Nytt År och hoppas att 2014 blir det bästa hittills för oss alla!

849127-sydney-new-years-eve.jpg

 

So here we go. My 5 best matches of 2013 and just like last time it is tournament, partner, opponents and score.

5. Stockholm, Jonas Björkman, Gonzales/Lipsky, 6/4, 6/4

The most fun match of the year and one of the most fun matches of my career. Everything went smoothly. Me and Jonas played well together and the crowd was with us from the first point. I really love my job when I get to experience things like this.

4. Wimbledon, Daniel Nestor, Schwank/Zeballos, 6/1, 7/5, 6/3

From the first point on I felt like this was going to work out. A tough team to play on any surface but we were never really threatened and to play this good in 3 straight sets is a very cosy feeling.

3. Davis Cup Slovakia, Johan Brunström, Lacko/Polasek, 6/4, 7/5, 6/4

One of my best Davis Cup matches. I had practiced really good and had a lot of positive discussions with our captain Fidde. I felt I could do as I pleased in this match and that I had it all under control. That doesn't happen often. At all!!!

2. Montréal, Daniel Nestor, Bryan/Bryan, 6/7, 6/3, 10/5

Damn this was a good match!Not only that I played extremely well, all of us did. Me, Daniel, Bob and Mike. All of us played great. This is the best doubles match I have ever been a part of. every shot had quality and the surroundings were amazing to. A pretty much full Grand Stand in Montréal and a night match. I get goosebumps just thinking of the match.

1. Dubai, Nenad Zimonjic, Davydenko/Norman, 6/1, 6/4

On a side court in Dubai. I could not put a foot wrong. I even won the majority of the cross court points against Davydenko. I could hit a 2 Euro coin with my serve. Everything worked. Heaven on earth!

There you go, the top 5 matches. Now I wish everybody a Happy New Year and hope that it will be the best year yet for all of us!