Swedish Open.

Så. Första rundan avklarad. Tufft som vi väntade oss och med blåsten som virvlade runt idag blev det inte mycket lättare. Någon sa nåt om att det är lika för alla men det vägrar jag tro på. Alltid mycket jobbigare för mig ju...  Vi började inte så bra och tappade till 0-3 rätt snabbt. Men sen jobbade vi oss in i matchen och tycker att vi stundtals spelar väldigt bra trots förhållandena. Det var inte någon som var så sugen på att spela idag kan jag informera om. Men det är så det är med utomhussporter, svårt att påverka vädret. Och något borde jag väl ha lärt mig efter att ha växt upp i Båstadvinden. Men nej, tydligen inte...

Annars har veckan varit lik dom senaste åren. Mycket, mycket media att göra. Igår var jag uppbokad från 15.00-18.00 med olika intervjuer. Det var lite lättare när Robin var här med, då fick han sköta det. All uppmärksamhet för Svensk tennis är bra. Även om den tyvärr kommer från mig.

Den viktigaste matchen har vi redan vunnit hur det än går i turneringen. Vi slog Björkman/Johansson i vår årliga träningsmatch här. Vi lät dom inte vinna i år.

 I morgon är det match igen. På skiten igen. Då hoppas jag vi kan starta lite bättre än idag. Gillar inte att ligga under med break konstigt nog. Tyvärr på bana 1 denna gången av någon anledning. 

 

169619112.jpg

Ok. First round done. It was tough like we expected but even more difficult with the wind that was playing around today. Someone told me once that it is the same conditions for everybody, but I refuse to believe that. It is of course much, much worse for me...  But we didn't start great today. Went down 0-3 pretty quick but kept working away and played very good now and then despite the conditions. Not many of the players here wanted to play today... But this is how it is when you play outdoors, kinda tough to control the weather. And you would think I would have learned something growing up with the Båstad winds. But no...

The week has been more or less the same as last year. A lot of media to do. Yesterday I had interviews from 15.00-18.00. It was a bit easier when Robin was around so he could take care of all of that. But all publicity for Swedish Tennis is good publicity. Even if it comes from me...

No matter how we do this week I will still be very pleased with it as we already won the most important match of the week. The yearly match against Björkman/Johansson. We didn't let them win this year...

Back to the office tomorrow. Match again. Hopefully we can start better this time as I do not prefer to go down a break early. Sadly on court 1 this time.