Hamburg.

Ja, ibland går det inte som man vill och man spelar som en nybörjare på kryckor med ögonbindel. Ungefär så bra tyckte jag vi spelar i andra matchen i Båstad. men nån gång var man väl tvungen att visa sitt rätta jag och inte sätta en boll i banan. 4 finaler i rad var ju ändå för mycket.  Så tack vare denna katastrofinsats bestämde jag mig för att lägga in Hamburg i schemat. 

Meningen var ju att jag och Daniel skulle ta ledigt och spela Washington som nästa turnering. Men jag kände att jag ville inte gå 3 veckor med denna förlusten i kroppen och gräma mig. Så då tyckte jag att Hamburg passad bra in. Daniel ville åka hem och ta ledigt, det förstår jag eftersom han vann mixed i Wimbledon. Han har spelat mycket tennis och kände sig sliten. Så jag bestämde mig för att spela här med Julian Knowle. En liten reunion från 2010.

Jag har inte spelat Hamburg sen det var en Mastersturnering och jag måste säga att det är rätt kul att vara här igen. Det är en fruktansvärt vacker stad. Nästa, men bara nästan i klass med Stockholm.

Hamburg.jpg

Sometimes things don't really go your way. Sometimes you play like a beginner on crutches with a blindfold over your eyes. That is kind of how we played our second match in Båstad. Or at least that is how it felt. But I guess it was a bout time for me to show my true self and not put a ball in the court. 4 finals in a row was too much anyway. So thanks to this disaster of a match I decided to play Hamburg.

The plan was that me and Danny should take a couple of weeks off and meet up in Washington. But I felt that walking around for 3 weeks having this loss in the system would just hurt me more and Hamburg seems like a good cure. Hopefully... Danny wanted to go home to take the time off and I understand him since he won mixed in Wimbledon. He has played a lot of tennis and felt a bit worn out. So that means that I am playing with Julian Knowle this week. A little reunion from 2010.

I haven't played Hamburg since it was a Masters tournament and I have to say, it is actually fun to be back. It is an amazingly beautiful city. Almost, but only almost as beautiful as Stockholm.