Poängjakt. / Hunting for points.

Ja. inte fan lär man sig. Jag är ju bara 36 år gammal. Hur ska man då kunna kräva att man ska lära sig av dom 7 miljoner misstag man redan gjort i sin karriär. Jag borde inte åkt till Hamburg. Så enkelt är det. Jag trodde det var en bra idé. Det var en bedrövlig idé. Motivationen var väl inte på topp även om jag kämpade på som jag alltid gör och förberedde mig så bra som jag bara kunde.  

Men poängjakt... Det är så svårt att det ska lyckas. Det spelar ingen roll hur poängkåt man är. (Hur fan ska jag översätta poängkåt till engelska sen???) Med poängjakt menar jag dom tävlingar du spelar som du inte planerat i förväg. Dit du åker för du känner att det skulle ju kunna gå vägen kanske. Men har du spelat med en partner under en längre tid så är det svårt att sen bara skifta och tro att man ska spela bra.  Även om Julian är en mycket bra spelare.

Nu gick träningarna kanon faktiskt, men vad gör det när matchen inte gjorde det. Hamburg är en mycket bra turnering men en sak har inte ändrats sen jag var där senast för några år sedan. Banorna. Dom är katastrof. Riktigt urusla. Jag trodde Båstad hade dom sämsta grusbanorna i år, men den titeln får gå till Hamburg. Gratulieren.

Denna veckan fortätter dock att gå rätt dåligt eftersom min flight blev inställd och jag har nu suttit på flygplatsen i snart 6 timmar. 

Vi hade i alla fall tur med vädret. 

109791440.jpg

Well...I guess I will never learn! I mean, I am only 36 years old. It's not like you could ask me to have learned anything from the 7 million previous mistakes. I've made in my career. I shouldn't have gone to Hamburg. I thought it was a good idea, but it seems it was a stupid one. Motivation was not really there even thought I fought and prepared myself as professionally as I could and as I always do.

But hunting for points. It never works. Or rarely works. No matter how, new word coming up here, point-horny you are. When I say hunting for points I mean going to play tournaments last minute. Tournaments you have not planned for. After having played with a permanent partner for so many years, it is difficult to switch to one for just a week. Even though Julian is a very good player.

Our practices actually went good this week. But the match obviously didn't.  Hamburg is a very good torunament, like it always have been. But one thing has not changed since I last played it years ago. The courts are still shit. A disaster even. At least the outside courts. I thought Båstad had the worst clay courts this year, but that titel goes to Hamburg. Gratulieren.

Other than that the week continues to be great for me. My flight got cancelled and have been sitting at the Hamburg airport now for almost 6 hours. 

At least we got lucky with the weather.