Semester är över. / Vacation is over.

Inte för att det blev alltför många dagr ledigt tack vara att man var dum i huvudet och åkte till Hamburg. Men jag tog vara på dom få dagar jag fick och gjorde inte många knop. Kanske är därför man känner sig som en nybörjare nu på banan och undrar hur man ens kunnat vunnit en endast match i sin karriär. Men det kommer ju blir bättre med varje träning. Eller är det slut med mig nu...?

Skönt att slippa gruset nu i alla fall och känna fäste under fötterna med hardcourt! Skönt att starta US Open svingen här i Washington med. En av dom få städer jag gillar i det här landet. Mycket cool stad. Mycket varm stad med. Dra åt helvete vad varmt det kan vara här. Och luftfuktigt. Det är jobbigt när man är lång som jag eftersom man är närmre solen än dom flesta... Eeeeeh.

Hoppas dock att jag fortsätter spela lika bra här som jag brukar göra. Tävlingen har varit generös mot mig dom andra åren. Förutom ett. Vi skippar det året tycker jag och försöker lura mig själv att jag är bra.

fireworks-washington-dc.jpg

Not that I got many days of vacation due to the fact that I am a complete idiot and decided to play Hamburg. But the few days that I finally got I really took advantage of them and didn't do anything more or less. Especially nothing to do with tennis. But maybe that is why I feel like a complete beginner now on court and makes me wonder how I ever won a single match in my career. But it's gonna get better with every practice. Or is everything over for me now...?

Anyway... It's so nice to be off the clay now and to be able to plant my feet properly on the hardcourts. Nice to start the US Open swing here in Washington. One of the few cities I actually like in this country. A very cool city. And a very hot city. My god it can get hot here!!!  And humid. Which is tough because when you are as tall as I am, then you are closer to the sun. Eeeeh...

But I hope I will continue to play good here like I usually do. The tournament has been generous to me with success the oter years. Except for one. So let's skip that memory and try to fool myself that I am good.