Hej igen! / Hi everybody!

Så, det tog lite tid, men bloggen är tillbaka. Inte på grund av trycket från fans, för det fanns inget, utan för att jag tyckte det var lika bra. Alltid retar man ju nån. Vi bestämde oss för att göra det lite som en hemsida, men med fokus på blogg. Inläggen kommer inte bli lika långa eftersom jag tänka skriva på engelska med. Just i denna stund kommer det skrivas på samma sida som dom svenska inläggen. Men det funkar nog ändå.

 

Pausen har varit skön från skrivandet men som sagt, ni blev inte av med mig så lätt. Sorry... Sidan är fortfarande i lite av en startfas så lite kommer kanske ändras. Men jag hoppas ni kommer uppskatta den ändå.

141764443.jpg

So, I know some of you out there wanted me to write in english so that you didn't have to google translate everything I said. I do understand that as google translate, as good as it is, does not really work with the swedish I am using. The plan is to keep writing in english also to keep some of you out there interested and updated in what I do. Not that there are many of you, but whatever...

 

My new page is not really a homepage, but more of a blog. I blogged for the past few years and after this break I thought I should make the effort to write in english as well. The only problem is I will probably insult more people now as more will understand what I write.

 

The page is still a little under construction, so some things might change and some features will be added. But for now, welcome and hope you enjoy reading about the nerd that is me.