Cincinnati.

Ja, förra veckan slutade på ett sätt som jag aldrig hade kunnat tro. Men det är inget att bry sig om just nu, för det är ny vecka som gäller. Det är en av dom underbara grejerna med tennis. Det kommer alltid en ny vecka där du kan göra bort dig igen. 

Dock har dom senaste dagarna nog varit dom mest stressfulla dagarna i mitt professionella liv.  Men det är något som jag kommer gå in på efter denna tävlingen. Sjuk story faktiskt. För nu är det fokus på att försöka försvara vinsten här från förra året. Vad fan skulle vi spela så bra för förra året?!? Så mycket poäng att försvara ju.

Snabba förhållanden här som vanligt. Snabbast för året. Bollen flyger och banorna är rätt snabba. Så ibland ser det lite roligt ut om en spelare blir lite tajt här, för effekten blir liksom lite större. Spelarna bara står och knuffar bollen. Jag vet hur det känns.

Match i morgon kväll. Andra efter 19.00. Då slipper man ju i alla fall bry sig om var solen är när man ska serva. 

150458936.jpg

Well, last week ended in a way I could never have expected. But can't really think about that now because now I have to focus on a new week. This is one of the wonderful things with tennis. There is always a new week around the corner for you to embarrass yourself again. 

The last few days have been the most stressful days in my professional career. For reasons I do not want to get into right now but will when this week is over. Very weird story though. But for now, focus is on this week and trying to defend the tournament win from last year. Why did we play so good last year?!? SO many points to defend.

On another topic, it is fast here as always. Fastest conditions for the year. The ball flies and the courts are pretty fast. So sometimes it looks pretty funny when a player gets tight here. The effect is bigger. He simply stands and barely pushes the ball. I know that feeling all too well. 

Match tomorrow again, 2nd match after 19.00. Late, but at least we do not have to worry about where the sun is when we are serving.