Skärpning. / Get a grip.

Jag måste bli bättre på det här. Efter uppehållet från den tidigare bloggen så sitter det liksom inte i ryggmärgen att gå in och skriva. Så sorry för det.

Washington är över för denna gången och det blev som vanligt himmel eller helvete här. Final eller första runda. Varför ska man vara konsekvent för…? Dock väldigt tuff första runda här. Det är aldrig lätt att möta sin expartner. Det blir en extra nerv i matchen vare sig du vill det eller ej. Man vill ju alltid vinna, men man just i dessa matcher vill man ju visa sig från sin bästa sida. Vet inte om många skulle erkänna det, men så är det.

Denna gången drog Zimo längsta stråt så det står 1-1 i matcher mellan oss för i år. Rättvist ska det vara antar jag.

Matchen i sig var en sån där med små marginaler. Tråkiga uttryck som vi tog inte vara på våra chanser och hade inte marginalerna med oss passar tyvärr in här. Vi skakar av oss skiten.

Nu är det Montreal som gäller efter två dagars tränande i hettan i Washington. För även om det svider att torska matchen så måste man ut och göra jobbet nästa dag igen. Du kan inte gå och gömma dig.  Måste alltid försöka fortsätta bli bättre. Hård träning är det enda som hjälper.

155701942.jpg

I have to get better at this. After taking a break form my other blog it does not really come naturally for me to write frequently. Sorry. Am a bad boy I know.

Washington is over for this time and per usual it was heaven or hell for me. I always seem to end up playing the final or losing in the first round. Why be consistent…? Very tough first round this year though. It is never easy to play against your ex partner. There is always some extra tension, even if you want it or not. I mean, you always wanna win but in these matches you always wanna play your best. Not sure if many guys would admit this, but it is true.

This time Zimo caught the longer straw and we are 1-1 this year. Better to be fair right…?

The match in it self was a very close one. Boring expressions like we did not take our chances and we didn’t have the margins on our side seems to fit in perfectly. All you can do is shake your head and say fuck it.

After two days of practice in heat that is the Washington summer I am on my way to Montreal. Even if it really hurts to lose the match, you can’t go and hide under a rock. You havet o go out and do the work, put the hours in. You always havet o try and get better. Tough practices are the only secret.