MIA-NYC

Då har jag lämnat Miami för den här gången. Miami, my second home som Will sjunger. Här trivs jag som fisken i vattnet och har några av mina absolut bästa vänner här. Det är väl därför jag åker hit så ofta jag kan. Poolandet gick alldeles utmärkt och träningen gick helt ok. För det är fan omöjligt att ha bra träningar i Miami i augusti. Varmare och fuktigare ställen får man leta efter. Jag svettas mer än dom flesta, har gjort tester, och jag gör det nåt så fruktansvärt här! Under en träning måste jag växla mellan minst 3 tennisrack eftersom jag inte kan hålla i racken längre. Jag byter svettband minst 3 gånger per träning och skorna hinner inte torka till nästa träning nästa dag. På shortsen kan du inte se skillnad på om jag kom direkt från havet eller från tennisbanan. Mycket svett alltså. Känner mig inte sjukt sexig direkt om vi säger så.

Hade bra träningar trots allt här med Alexander Peya och Bruno Soares. Deras coach Scott Davidoff var här med. Scottie kommer för övrigt vara min coach med när jag spelar med Mahesh Bhupathi sista veckorna för året. Scott tränar rätt många spelare. Peya, Soares, Bhupathi, Bopanna och nu även mig. Stackare…

Mina två favoritstäder i USA är Miami som ni nog fattat och New York. Så att besöka dom två städerna back to back gör denna resan underbar. Sen att bo på ett av mina favorithotell här underlättar ju saken ännu mer. Man har sina smultronställen jorden runt och detta är ett av dom. Smultronställe på engelska? Fan ,den blir klurig. Skiter nog i den översättningen.

Det blir träning direkt i eftermiddag. Då med Mahesh. Vi börjar träna här eftersom han spelar med en singelspelare med så det blir perfekt för oss att träna ihop och förbereda oss på vårat samarbete. Dags att bli lite seriös nu igen och komma ur semestertänkandet. Lättare sagt än gjort…

New-york-skyline-night-USA-485x728.jpg

So now I left Miami for this time. Or as Will sings, Miami my second home. I am comfortable like a fish in water here and I have some of my absolute closest friends here. That is why I try to come here as often as I can. The pool-ing went very well and the practicing went ok. Because it is freaking impossible to have great practices in Miami in august. It’s togh to find a warmer and more hunid place. I sweat more than most people, I have done tests, and I do so more than usual here. And usual is a lot to start with! During one practice I havet o alternate between 3 rackets because I can not hold the grip anymore. I change wristbands at least 3 times and my shoes don’t dry until the next practice the next day. If yopu look at my shorts after a practice you can’t see if I came straight out of the ocean or from the tennis court. In other words, a lot of sweating. Not really at my sexiest to be honest…

Despite all that, I still had some good practices here with Alexander Peya and Bruno Soares. Their coach Scott Davidoff was here also drilling us. Scottie is actually gonna be my coach as well for the rest of the year when I play with Bhupathi. Scottie is actually the coach of quite a few players. Peya, Soares, Bhupathi, Bopanna and now me. Busy man…poor thing.

My two favourite cities in the states are Miami obviously and New York. So to visit them back to back makes this trip a really good one. And to stay at one of my favourite hotels here makes the trip even easier. There are a few places in the world where I truly enjoy every second and this is one of them.

Practice here starts straight away and I will hit with Mahesh. Since he is playing with a singles guy here it is perfect for u sto hit with each other. That way we get ready for the Open and we can prepare for our partnership. It’s time to become a bit professional again and get out of my vacation mindset. Easier said than done…