Showtime.

Fy fan vad jag älskar en här staden! Det går inte att tröttna på den! Enda stan i USA som man kan promenera i. Typ. Sen hjälper det ju att det är en av dom städer i världen där jag har några av mina bästa vänner. Känns som att komma till en reservfamilj när man umgås här. Sånt gör livet på touren mycket lättare. 

Träningarna har gått bra. Alldeles för bra. Man vill ju inte peaka för tidigt. Så jag hoppas att träffen är där i morgon. Det är inte en lätt match att spela. Med en ny partner. i en Grand Slam. Man vill liksom visa att man är bra. Man vill spela sin bästa tennis. Hoppas det blir så.

En grej som störde mig lite igår var när jag bad sömmerskan att sy på mina sponsor patchar. Dom jag använt hela året. Helt plötsligt kommer tröjorna tillbaka och säger att Quesada patchen är för stor. Jag går in till tournament refereen och pratar med honom. Han tar upp mätinstrumentet för just detta och visar att det är ca 1 cm för bred. Jag säger ok, jag får väl klippa lite i båda ändarna och visar honom. Den är nu 4 mm för stor. Och det tillåts inte. 4mm. Grejen jag inte förstår är ju att det är ju bra om spelarna får sponsorer. Även om det är en individuell sponsor så vill företag investera i tennis. Så ju mer som syns, desto populärare blir det ju! Win, win!!! Nu är det så att ITF och ATP av någon anledningar tillåter olika storlekar. Sjukt. Turligt nog löste det sig eftersom jag hittade mindre patchar att sätta på som är ett år gamla.

Hur som helst, kanske inte den mest intressanta storyn.

Ryan och jag spelar i morgon. Vi har faktiskt inte tränat ett enda pass ihop. Lite synd, men dock förståeligt. Han är ju en singelspelare först och främst och fokuserade på sin Nadal match. Men jävlar vad vi ska kämpa i morgon. Han är tänd som fan och det är jag med. Konstigt va...?

Robert+Lindstedt+Wimbledon+Tennis+Championships+6RDYj7Un-Dwl.jpg

I fucking love this city! It's impossible to get tired of it!The only city in America that you can walk in. Kinda. But it helps that it is one of those cities around the world where I have some of my best friends. Feels like I have a spare family here. things like that makes life on tour much easier.

Practicing has gone really good. Too good even! I don't wanna peak too early. So I hope I am hitting the ball just as good tomorrow! Because it is not an easy match to play. With a new partner. In a Grand Slam. You wanna show that you are a good player. You wanna play your best tennis.  I hope that is the case tomorrow.

One thing bothered me yesterday when I asked the seamstress to sow my sponsor patches on my sleeves. The patches I have used all year. All of a sudden they come back with a note saying my patch for Quesada is too big. I go to the tournament referee to discuss and he takes out the instrument to measure. and it is 1cm too wide. I said ok, I guess I have to cut it a bit and then it shows it is only 4mm too wide. 4 mm. And they do not allow it. This I don't get. It is a good thing if players have sponsors. Yes, in this case it is individual sponsors, but the companies are investing in tennis. The more exposure the better. It is a win win! I don't get this. Really. ITF and ATP even have different allowances for patches. How weird is that? Luckily I had some one year old patches at the bottom of my bag that were smaller.

Anyway, maybe not the most interesting story to read about.  

Me and Ryan play tomorrow. We actually haven't practiced one single session together. Which is not the best obviously, but understandable. He is a singles player first and foremost and he was focusing on his match against Rafa. But we are going to fight tomorrow. Damn, we are going to fight! He is really fired up and so am I. Strange, huh?