Glad. / Happy.

Många känslor i matchen idag. Men efter vinsten var jag lika glad som när jag gick till min första Grand Slam semi. Nästan... För så glad och lättad som jag var idag har jag inte varit på länge på en tennisbana. Fan vad underbart det är att vinna. Det går fan inte att bli mätt på det. Den bästa drogen som finns.  

Tajt match som fan. Lite upp och ner i spelet men det var att vänta tycker jag. Jag vet inte när jag spelade med en spelare i en Grand Slam som jag inte spelat med tidigare. Skönt att vinna en tajt match i och för sig och skönt att man spelade som bäst på dom viktiga poängen.  

Det kändes helt ok med Ryan. En riktig fighter. En grym atlet. Nu hoppas jag vi vet lite mer om varandra så ska vi nog kunna spela ännu bättre i nästa match. I morgon. 

Tänkte avsluta med att inkludera Ryan träningar idag. Vi tränade 45 minuter innan matchen idag. Sen spelade vi i nästan 2 timmar. Sen skickade han ett sms till mig och sa att han tränade 15.30-17.00, sen fys 17.30-18.30 och avslutade med mer tennis från 18.30-19.30. Tänk på det nästa gång ni tycker att ni tränar hårt därhemma juniorer. Det kostar att bli bra i tennis... 

04tennis3-articleLarge.jpg

A lot of feelings in the match today. But after the win I was almost as happy as when I reached my first Grand Slam final. Almost... As glad and as relieved as I was today, I have not been in a long, long time on a tennis court. It is so damn nice to win! It is impossible to get enough of it. It's the best drug in the world.

Freakin' tight match today.  A bit up and down in quality, but that was more or less expected I think. I can't remember the last time I played in a Grand Slam with a player I have never played with before. But really nice to win a tight match like this and that I played my best tennis at the most important moments.

It felt good with Ryan. He's a great fighter and an amazing athlete. Now I hope we know each other a bit better so we can play even better in the next match. Tomorrow.

Thought I would finish with Ryan's practice schedule for today. We practiced about 45 minutes before out match and then played it for about 2 hours. The he wrote me a text saying he practiced from 15.30-17.00 the fitness 17.30-18.30 and finished with more tennis 18.30-19.30. It costs to become good at tennis, kids.