Kan vi få spela snart?!? / Can we play already?!?

Träna, träna, träna. Och träna. Dom sista dagarna har varit rätt lika om jag säger så. Rätt tråkiga som dom liksom blir när man bestämmer sig för att förlora tidigt. Igen. Idiot.

Vi har tränat mer tennis än vanligt jag och Daniel dom här dagarna. Det har kanske Daniel inte varit för glad för, men det var ett måste ju. Därför tränade vi ett mycket lättare pass idag eftersom vi skulle ha spelat i morgon. Men nu hade ATP andra planer och vi spelar på Torsdag. Synd när det blir så och ens planer för ens första match inte blir som man planerar.

Montreal är för övrigt en mycket cool stad. Jag gillar den verkligen. Mycket bra restauranger och annat trevligt. Jag gillar Kanada bättre än sin södra granne, men det vet nog dom flesta redan. Jag och min förra partner Horia hade en trevlig middag i Lördags uppe på en takterass med utsikt över centrala Montreal. Det är sånt man inte borde glömma att man får tillfälle till att göra bara för att man förlorar tidigit. Men det glömmer jag ju alltid ändå. Idiot.

Nu möter vi två storservare i Inglot/Janowicz på Torsdag. Så vi har försökt träna mot just det. Det fick bli Polackerna. Dom trycker ju på i servarna hela tiden. Blev som väntat inte så många bra dueller. Precis som på Torsdag med andra ord.

144298385.jpg

Practice, practice, practice. And practice. The last few days have been pretty similar I have to say. Pretty boring to be honest. But that is what happens when you decide to lose early. Again. Idiot.

We have practiced more tennis than usual this week. Maybe not exactly what Danny wanted to do, but it had to be done.  And because of all the tennis we played this week, we decided to have a very easy hit today as we were supposed to play our match tomorrow. But ATP had other plans and we now play on Thursday. Kinda sucks when you have planned things differently for your first round match.

On another note, Montreal is a very cool city to be in. I really like it. A lot of good restaurants and other nice things. I like Canada more than it's southern neighbor but a lot of you reading this know that already. Me and my former partner Horia had a great dinner on Saturday at a very cool rooftop restaurant overlooking central Montreal. These are the things you should not forget that you get the opportunity to do just because you lose early. But I always seem to forget anyway. Idiot.

We play two big-servers in Inglot/Janowicz on Thursday so we have tried to practice against just that. That meant the Polish. They cream all they can in more or less every serve they hit. We didn't have too many good rallies as expected. Just like on Thursday then.