Oj. / Oops.

Ja, den konstiga säsongen fortsätter. Det går upp och ner i år. Nåt annat kan jag inte påstå. En säsong som innehållit alldeles för många förstarundor innehåller nu också en av dom bästa tennismatcher jag någonsin har spelat. Och just denna matchen är nog en av dom bästa dubbelmatcher jag någonsin varit inblandad i. Alla fyra spelade på topp. Otroligt bra tennis måste jag säga. Och sånt säger jag fan i mig inte ofta när jag själv är inblandad.

Otroligt kul match idag. Publiken var grym och stöttade oss hela vägen. Daniel är ju en legend här i Kanada och han har spelat tävlingen 25 år i rad. 25 ÅR I RAD!!! Sjukt gammal människa. 

Att slå världsettorna är alltid roligt. Att slå dom efter att dom vunnit 25 matcher i rad är ännu roligare.

I morgon är det semi som gäller. Mot Colin Flemming och Andy Murray. Bäst man knyter skosnörena ordentligt för den där jävla Andy kan returnera som ingen annan på denna planeten.

So the strange season continues. It's been pretty up and down this year. Can't really say anything else. A season that has had too many first round losses now also includes one of the best tennis matches I have ever played.  And this match in particular is one of the best doubles matches I have ever been involved in. All four of us played at the highest level today. Increadibly good tennis I have to say. And I do not say that very often when I am involved.

And it was fun to play! The crowd was great and supported us all the way. Daniel is a legend here in Canada and he has played this tournament 25 years in a row. 25 YEARS IN A ROW!!! The dude is really old.

And to beat the world number ones makes it even more fun. Especially since they had won the previous 25 matches on tour.

Tomorrow is semifinal time. Against Colin Flemming and Andy Murray. I better tie my shoelaces real good because that damn Andy Murray can return like no one else on this planet.