Rån och idioter. / Robbery and idiots.

Ja, idag var det fan i mig ett rån. Ni vet, såna matcher jag själv älskar att springa iväg med. Inte såna matcher som jag vill ska springa iväg från mig!!! För jag vet fan inte hur dom vann den och det vet inte deras coach heller som jag pratade efter matchen. Vi spelade Bundesliga ihop så vi känner varandra rätt bra. Men jävlar vad dom började serva i andra set och i supertiebreaket var det bland det sjukaste jag varit med om. 100% förstaservar in. Vi spelar sjuuuuukt bra i första och har 0-40 i Lorenzis första servegame. Tar vi det så är matchen över. Nu gjorde vi inte det. Fan.

Nu blir det träning igen som gäller. hårdare än innan då. Jag är dock väldigt, väldigt nöjd med hur jag träffar bollen just nu. Formen från Davis Cup håller i sig. Peking på Fredag. Så vad ska man kunna göra i Bangkok fram tills dess? Hmmmmmm...

Idioter då? Jo, det finns ju jävligt många såna ute i världen. Och dom flesta gamblar tror jag fan i mig. Jag kommer till hotellrummet och kollar min facebook. Då ser jag ett meddelande från någon jag inte känner och det löd: 

IMG_0782.jpg

Det är ju precis det man vill läsa när man gett allt på en tennisbana och är sjukt irriterad på att förlorat en match som man mer eller mindre ägde. Idioter finns det gott om som sagt. Men det är inte första gången sånt skrivs ska ni veta. Det kommer med jämna mellanrum. Anonymitet och internet gör folk så så så modiga så.  Tänkte bara dela med er denna gången. Kanske dumt av mig. Men som sagt, det skrivs rätt mycket sånt.

 ----------

Yeah, today was a robbery. There is no other way to describe it. The kind of robbery of a match that I love to be a part of when walking away with a W. Not the kind of match I want stolen from me!!! I still do not know how they won the match. I talked to one of their coaches after the match, we know each other since we played Bundesliga together years ago and he had no clue how they won the match. But they really did start to serve well in the second set. And I have never seen anything like it in the superbreaker, 100% first serves in. We play soooooo good in the first set and have 0-40 in Lorenzi's first service game. If we win that game, then the match is over. I am sure of it. But we didn't. Fuck it.

So now back to practice. Harder than before. But I have to say that I am very happy with the way I am hitting the ball. My form from Davis Cup is still with me. Beijing on Friday. Now what to do in Bangkok until then...? Hmmmmm......

What about idiots then? Well, there are a lot of them out there in the world. And most of them are gambling I think. I got back to my room and checked my facebook and was greeted by a message from someone I do not know and probably is a fake profile. You can read the message above in the picture.

This is really what you want to read after you have given it your best on court but lost a match that you really should have won. There are plenty of idiots really. But it is not the first time a message like this happens. They come now and then. Anonymity and internet is a great combination for people to be so so so so brave.  Just thought I would share it this time. Stupid of me probably. But this kind of thing gets written pretty often.