Bra start. / Good start.

Det är inte många saker som känns bättre inom tennis än en smidig förstarunda i en Grand Slam. Mycket stadig match av mig och Lukasz. Inte en breakboll emot oss och det gillar jag. Som ni säkert vet om är det sinnesjukt jävla varmt här nere. Heatwave som dom säger. 4 dagar, inklusive i morgon, alla över 40 grader. Och när det är så varmt då går det fruktansvärt fort när man spelar tennis. Bollen beter sig nästan som en gummiboll och studsar överallt. Svårspelat till en början, men underbart när du känner dig bekväm. Passade oss som handsken.

Annars har hela tiden sen Sydney gått åt att träna, träna och träna. Jag har tvingat ut på Thomas Johansson och Jonas Björkman att slå med mig. Båda coachar mig för övrigt lite. Eller lite mer än vanligt kanske jag ska säga. Tompa har kollat på min serve för jag vill finslipa den lite och ändra några saker. Och Jonas kollar dubbelspelet. Är en underbar känsla att ha två såna killar i sin hörna och som kompisar.

Heat rule förstörde dagens spelschema. Det borde förstört dom två andra dagarna med. Match i morgon. Om värmen tillåter.

-----------------------------------

Not a lot of things feels better than having a comfortable first round win in a Grand Slam. A very solid match by me and Lukasz. Not a breakpoint against us and I like that. As you probably already know it is disgustingly hot down here. Heatwave as they say. 4 days, including tomorrow, has all been over 40 degrees. And when it is this warm, playing tennis is a very very fast sport. The ball behaves like it is made out of rubber and it is bouncing all over the place. Tough to play as a start, but wonderful when you feel comfortable with it. perfect conditions for us.

The time since Sydney has all been about practice, practice and practice. I have forced both Thomas Johansson and Jonas Björkman to hit with me. Both of them are coaching me a little. Or a little more than usual is probably the right thing to say, eeeh write. Thomas has been looking at my serve that I want and need to change a few things on. And Jonas have been looking at my doubles game. A wonderful feeling to have these two guys in my corner and as good friends.

The heat rule was in effect today and ruined parts of the schedule. It should have ruined parts of the last two days schedule as well. Match again tomorrow. If the heat allows it.